Φωτια Ηλεια : Φωτιά τώρα στην Ηλεία : Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας.

Φωτια Ηλεια : Φωτιά τώρα στην Ηλεία : Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας.. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής.

Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εξελίσσεται σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή σέκουλας του δήμου ανδρίτσαινας. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη:

Ηλεία: Φωτιά Στο Μαζαράκι Πηνείας | Star.gr
Ηλεία: Φωτιά Στο Μαζαράκι Πηνείας | Star.gr from scdn.star.gr
Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες». Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ.

Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία.

Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Πέρα από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής.

Φωτιά στην Ηλεία: Η στιγμή που χτυπούν οι καμπάνες του χωριου
Φωτιά στην Ηλεία: Η στιγμή που χτυπούν οι καμπάνες του χωριου from www.newsit.gr
Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι στην περιοχή ξηρόκαμπος, κοντά στην αρχαία ολυμπία. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες».

Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Φωτιά ξέσπασε στην ανδρίτσαινα ηλείας το μεσημέρι της παρασκευής. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εξελίσσεται σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή σέκουλας του δήμου ανδρίτσαινας. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι στην περιοχή ξηρόκαμπος, κοντά στην αρχαία ολυμπία.

Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εξελίσσεται σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή σέκουλας του δήμου ανδρίτσαινας. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας.

ΥΠΠΟ για φωτιά στην Ηλεία: Μικρής έκτασης φθορές σε ...
ΥΠΠΟ για φωτιά στην Ηλεία: Μικρής έκτασης φθορές σε ... from images32.inewsgr.com
Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. Πέρα από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik.

Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι στην περιοχή ξηρόκαμπος, κοντά στην αρχαία ολυμπία. Πέρα από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama